Terugblik: Thorax op klantendag myneva over slimme koppeling

Terugblik op de klantendag van myneva – een waardevolle dag voor Thorax

Op 3 oktober hadden we het genoegen om aanwezig te zijn op de klantendag van myneva, één van onze belangrijke partners. Dit jaarlijkse evenement vond plaats op de prachtige locatie Kasteel De Schaffelaar in Barneveld, wat meteen een inspirerende sfeer gaf aan de dag. Samen met drie andere partners waren wij uitgenodigd om onze expertise te delen en in gesprek te gaan met professionals uit het sociaal domein. Het was een mooie gelegenheid om ons als koppelpartner te presenteren en goede gesprekken te voeren over hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan minder administratieve lasten voor hulpverleners.

Presentaties en gesprekken

Tijdens het plenaire deel van de dag hebben we een korte pitch mogen geven waarin we ons als koppelpartner konden voorstellen aan de aanwezigen. We hebben daarbij een aantal van onze oplossingen benoemd die myneva-gebruikers helpen om efficiënter te werken, zoals de AFAS- en Youforce koppelingen en onze ZorgDomein-koppeling. Deze zorgen ervoor dat handmatige processen worden verminderd en hulpverleners meer tijd overhouden voor de directe zorg aan cliënten. In onze stand konden bezoekers met ons verder praten over deze mogelijkheden en vragen stellen over de oplossingen die wij aanbieden.

Ervaringen delen en leren van elkaar

Wat deze dag extra waardevol maakte, was het delen van praktijkervaringen tussen de aanwezige organisaties (met name welzijn en opvang). Tijdens de gesprekken aan onze stand merkten we dat er veel behoefte was om van elkaar te leren. Door praktijkvoorbeelden te bespreken van andere organisaties die gebruikmaken van onze koppelingen, konden we laten zien hoe onze oplossingen de werkdruk van hulpverleners verlichten.

De kracht van partnerschap

Ons partnerschap met myneva is gebaseerd op een gedeelde visie: zorgprofessionals ondersteunen door administratieve processen te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit partnerschap hebben we tijdens de klantendag nog eens benadrukt. Onze koppelingen met systemen zoals AFAS en Youforce zorgen ervoor dat gegevensstromen tussen verschillende applicaties vlekkeloos verlopen, wat de efficiency ten goede komt. Dit betekent niet alleen minder dubbel werk voor de hulpverleners, maar ook meer tijd en aandacht voor de cliënt.

Blik op de toekomst

We hebben prettige gesprekken gevoerd die ons helpen om onze diensten nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van onze (toekomstige) klanten. Daarnaast was het inspirerend om te horen hoe onze oplossingen in de praktijk worden gebruikt en welke verbeteringen we in de toekomst kunnen realiseren.

We kijken terug op een geslaagde dag en zien ernaar uit om de gelegde contacten verder uit te bouwen. Het is ons doel om hulpverleners te helpen in hun werk door hen te ontlasten van administratieve taken, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: de zorg voor hun cliënten. Diegenen die de klantendag hebben gemist, nodigen we uit om contact met ons op te nemen. We delen graag hoe onze koppelingen ook binnen jouw organisatie kunnen helpen om efficiënter te werken en meer tijd vrij te maken voor de hulpverlening.